Neix l’associació Pasión por los animales

Obrirà el Jardí de l’Edén al mes d'abril.

Amb l’inici del 2012 ha nascut una nova associació protectora  d’animals, ‘Pasión por los animales’. La idea és ajudar als animals abandonats de Mollet i voltants. No només gossos i gats, sinó que també conills, tortugues, ponis... És a dir, protecció i cura per a animals abandonats, incloent la recerca d'adopció.

Tot això en ‘El Jardín del Edén’,  aquest jardí serà adequat per realitzar passejos, visites educatives o simplement gaudir de les seves instal·lacions amb la companyia dels animals.


Al ser una associació sense ànim de lucre, el seu finançament serà a partir del voluntariat tot i que per no estar esperant aquests voluntaris la protectora oferirà un servei d’hotel per a gossos i gats a preus molt econòmics. Els propietaris que hagin adoptat un animal de la protectora no pagaran aquest servei.

A més, els responsables volen organitzar visites guiades per a grups escolars per a que els nens aprenguin a cuidar els animals.

Tot i ser una protectora registrada a Mollet, la seva ubicació serà un terreny de 3.000 metres quadrats al polígon de Martorelles. La previsió és que durant els propers mesos de març i abril estigui tot llest per obrir les portes.

Tots els beneficis obtinguts dels serveis oferts aniran a favor dels animals. Pots col·laborar a través del correu electrònic: [email protected] i del compte corrent de Caixa Penedès 2081 0367 43 0000029848.

Edicions locals