Segon club de lectura per a emprenedors

El tema que es tractarà és el fracàs com a factor d'èxit.

El proper dimarts, 17 de gener, a les 19h, començarà la segona edició del Club de lectura organitzat per la Biblioteca Can Mulà i l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) sobre llibres de temàtica emprenedora.

El llibre que es comentarà en aquesta edició del club és Los osos ya no comen salmón, de Ricardo Cortines, que té un discurs molt pràctic i senzill i explica com adaptar-se a  la nova realitat que ens ha deixat la crisi econòmica mundial. Per tant, un tema de plena actualitat: l’actitud envers el canvi, el fracàs com a valor positiu com a factor d’èxit. Per triomfar ens hem d’equivocar i ningú neix ensenyat per tenir un futur victoriós, d’això és el que ens parla Los osos ya no comen salmón.

L’objectiu del club no és tant el foment de la lectura com el compartir després l’experiència i les diferents opinions i punts de vista que genera. Per tant, no és imprescindible haver llegit el llibre i tampoc es limita l’assistència a persones que vulguin obrir un negoci, sinó que és obert a tothom amb l’objectiu e fomentar l’actitud d’emprendre.

Les inscripcions es poden fer directament a la Biblioteca Can Mulà o enviant un correu electrònic a [email protected]

Abacus i L’illa Llibreria col·laboren en el Club de lectura per a emprenedors.

Edicions locals