Mor apunyalada una dona al carrer Portugal

La Polícia Local ha detingut al pressumpte autor del crim al lloc dels fets poc després de les 12 del migdia.

Una dona de 57 anys ha estat apunyalada mortalment aquest migdia a les 12.20h a l'interior d'un immoble del carrer Portugal de la ciutat pressumptament pel seu company sentimental, de 21 anys, que ja ha estat detingut pels  Mossos d'Esquadra.


Agents de la Policia Municipal han detingut al pressumpte agressor poc després alertada per l'avís dels veïns i l'han entregat als Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació per aclarir les circumstàncies del crim.


Els fets han succeït al soterrani de l'immboble després d'una intensa discusió, segons les declaracions d'alguns veïns de l'edifici, que han assegurat sentir crits de socors instants abans de l'homicidi. 


Segons les declaracions d'alguns veïns de l'immoble, la víctima seria de nacionalitat espanyola mentre que de l'agressor es desconeix la nacionalitat. El que sí que han explicat és que aquest tenia problemes en la parla i que en les discussions habituals no s'entenia el que deia. Víctima i agressor vivien a l'immoble des feia uns mesos. 


Altres veïns de la zona han explicat veure ahir dijous una parella de policia a les portes d'aquest mateix edifici, situat al carrer Portugal cantonada amb Roger de Llúria. 


Els Mossos d'Esquadra han assegurat a Mollet a mà que el crim s'ha comés a l'interior d'un immoble del carrer més antic de la ciutat i no a la via pública com alguns mitjans de comunicació han assegurat.

Edicions locals