L'Ajuntament condemna la mort de la víctima amb una concentració dilluns

Josep Monràs lamenta la mort d’una dona víctima de la violència de gènere, amb una concentració dilluns a les 12 del migdia a l’Ajuntament de Mollet.

L’Ajuntament del Mollet lamenta i condemna la mort d’una veïna de la ciutat, víctima de la violència de gènere. Per expressar aquesta condemna, ha convocat una concentració, el proper dilluns a les 12 del migdia, a la plaça Major.

La mort aquest matí d’una dona veïna de Mollet presumptament a mans de la seva parella, se suma als casos de violència de gènere registrats en el què portem d’any a l’estat. El presumpte autor dels fets ha estat detingut per la Policia Municipal, que havia acudit al lloc dels fets alertada pels veïns, i podria passar a disposició judicial en les properes hores. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació.
 
L’Ajuntament de Mollet vol expressar el seu ferm rebuig a la violència de gènere. Per fer-ho, s’ha convocat un minut de silenci per el proper dilluns, 16 de gener, a les 12 del migdia, davant la Casa de la Vila.

L’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, fa una crida a la ciutadania a sumar-se a aquesta concentració en contra la violència de gènere.

Edicions locals