El Recanvis Gaudí entra en una espiral de derrotes (77-85)

Els de Pau Garcia paguen cars els seus errors i perden davant el Valentine Montcada.

El Recanvis Gaudí ha començat la segona volta amb el peu esquerre. Els homes de Pau Garcia van caure derrotats a casa a mans de l'irregular Valentine Monctada i ja encadenen tres derrotes consecutives. Tot i així, els molletans segueixen aprop dels llocs d'ascens, ja que el Cornellà va perdre a la pista del cuer, el Monte Ducay Olivar (75-58).


El Recanvis Gaudí va manar durant el primer quart, sobretot gràcies a l'encert de Jonathan Ramírez, màxim anotador del partit amb 25 punts, i a una bona defensa liderada per Nicolás Olaguibe i Dani Bentínez, que va debutar després de superar una llarga lesió. En els 15 minuts que va disputar, va anotar dos punts i va capturar cinc rebots. Un cop a la boca de Griso va ser l'única nota negativa del primer quart (21-17). Al segon període, el Valentine Monctada va oferir un gran bàsquet gràcies a l'oportació ofensiva de Sotomayor i Olmedo. Els visitants van aprofitar els nervis del Mollet per marxar al descans amb quatre punts d'avantatge (38-42).

A la represa, el Mollet va sortir desconnectat i el visitant Xavier Mendibular, molt bé sota cistella, va portar de corcoll a la defensa molletana. Malgrat tot, els de Pau Garcia van reaccionar i es van apropar al marcador al tercer quart (55-31). A l'últim període, els locals es van desfer i el Montcada va guanyar de vuit punts d'avantatge (77-85). En la propera jornada, el Recanvis Gaudí descansarà. La competició tornarà el 29 de gener al Plana Lledó, amb la visita de l'Stadium Casablanca.

Edicions locals