Rècord de participants a la Cursa Popular de Sant Vicenç

La 13a edició de la prova comptarà amb un total de 1.200 corredors.

Divendres es van tancar les inscripcions per córrer la Cursa Popular de Sant Vicenç amb 1.200 inscrits, tot un èxit de participació. La cursa, que des de l’any passat porta el nom de Memorial Jordi Solé Tura, se celebrarà el proper diumenge 22 de gener, dia de Sant Vicenç.

Aquesta cursa està organitzada pel Club Atlètic Mollet i enguany arriba a la 13a edició. Seguint la tendència de les curses i mitges marató urbanes, la participació en els darrers anys no ha deixat d’augmentar i aquest 2012 estableix un rècord d’inscrits amb 1.200 persones. La cursa ha tingut una evolució i creixement constant, sobretot en els darrers 4 anys. L’any passat la participació va ser de 850 corredors.

Tret de sortida

La cursa, amb 10 quilòmetres, combina el recorregut urbà amb l’espai rural de Gallecs. La sortida serà a les 10.30h a l’avinguda del Parc, davant l’entrada del parc de la Plana Lledó.

Donarà el tret de sortida l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, acompanyat pel fill i la vídua de Jordi Solé Tura, Albert Solé i Teresa Eulàlia Calzada. Des de l’any 2011, la cursa porta el nom de Memorial Jordi Solé Tura en record del desaparegut polític molletà, fill il·lustre de la ciutat.

Edicions locals