ICV-EUiA Mollet denuncia que la Generalitat s'oblidi de Mollet en els pressupostos

Els diputats d’ICV-EUiA al Parlament de Catalunya impulsaran esmenes als pressupostos de CIU i PP per tal de corregir aquestes mancances.

El Grup Municipal d'ICV-EUiA de Mollet ha seguit amb atenció el projecte de pressupostos 2012 que ha presentat el govern de CiU per a la seva aprovació al Parlament de Catalunya.

Per a aquest any les partides destinades a Mollet són minses i sobre tot deixen de banda tot un seguit de projectes ja compromesos per la Generalitat, que són de gran rellevància per a la ciutat. Alguns d’aquests projectes són:

• Els nous jutjats de Mollet, projecte ja començat i actualment paralitzat.

• El 4rt institut a La Vinyota, equipament compromès pel departament d’Ensenyament i sense cap explicació ni previsió sobre la seva realització.

• Pisos dotacionals per a joves i gent gran a la Ronda dels Pinetons. Els terrenys es van cedir al 2005, planejats des del 2007 però no s’ha realitzat cap acció més.

• Centre Sociosanitari a l’antic hospital, amb inversions compromeses per part de la Generalitat de les que no hi ha noticies.

• Posada en marxa de la residencia de discapacitats de La Vinyota, amb l’obra acabada i equipada, fa més d’un any que s’hauria de haver posat en marxa.
   
 ICV-EUiA de Mollet ha treballat amb els diputats d’ICV-EUiA al Parlament de Catalunya perquè defensin aquests temes. La coalició presentarà al procés de debats dels pressupostos de la Generalitat esmenes que reclamin dotacions per a aquests projectes.

Els ecosocialistes recorden que aquest oblit dels projectes molletans als pressupostos s’afegeixen a les altres retallades generals als serveis públics com ara la sanitat, l’educació o el transport per part del govern de CiU que afecten especialment a una població treballadora com la de Mollet. En el cas de la nostra ciutat, a més, caldria afegir la pujada especifica que pateixen els veïns al peatge de Mollet que deixa de ser gratuït pels usuaris habituals.

El grup municipal pensa que cal reclamar amb la major contundència possible al govern convergent de Catalunya tots aquests compromisos a la vegada que s’ha de denunciar públicament el deute de gairebé 7 milions d’euros (escoles bressol, dotació hospital, escola de música, que la Generalitat té a hores d’ara amb la ciutat de Mollet.

Edicions locals