Mollet reconeix aquest vespre millors esportistes

L'acte es celebrarà a partir de les 20 hores al Teatre de Can Gomà.

El jurat ha fet públics els finalistes de la Nit de l’Esport 2011, acte que se celebrarà el proper 27 de gener.
 
La XIX Nit de l’Esport de Mollet se celebrarà el divendres 27 de gener, a les 8 del vespre, al Teatre Can Gomà. La Nit de l’Esport se celebra com a colofó dels actes de la Festa Major de Sant Vicenç i reconeix les persones, equips o entitats de Mollet que han destacat durant l’any  pels seus èxits o per la promoció que fan de l’esport.

Els finalistes en les diferents categories de la Nit de l’Esport 2011 són:

Millor esportista masculí
Òscar Cano (Club Muntanyenc)
José Ángel Quintanal (Club Atlètic Mollet)
Pere Garriga (Club Escacs Mollet)

Millor esportista femenina
Ingrid Andrés (Club Atlètic Mollet)
Júlia Marco (Club Patinatge Artístic Mollet)
Paula Marco (Club Patinatge Artístic Mollet)

Millor equip de base
Equip aleví-infantil femení de la UD Lourdes
Escola d’iniciació del Mollet Hoquei Club
Equip aleví A del CF Mollet UE

Reconeixement al club o entitat
CB Mollet
CF Mollet UE
Club d’Escacs Mollet

Reconeixement a l’escola
AMPA Escola Nicolás Longaron
Escola Sant Gervasi
Escola Can Besora

Reconeixement a l’empresa
Muebles Chacón
Recambios Gaudí
Opel Molletauto

Premi Internacional
Aquest guardó s’atorga a algun equip, esportista o tècnic que ha destacat pels èxits aconseguits en l’any 2011 a nivell internacional. El jurat de la Nit de l’Esport ha decidit atorgar el guardó d’enguany al Futbol Club Barcelona, pels nombrosos èxits del club, que va ser campió de Lliga, Champions,  Supercopa d’Europa, Supercopa d’Espanya i Mundial de Clubs. A més, com a reconeixement al mètode esportiu del club, que s’adiu amb els valors promoguts pel programa municipal ‘L’esport educa. Fem-ho bé!’.

Premi a l’esportivitat en els Jocs Esportius Escolars: El Jurat de la Nit de l’Esport 2011 ha decidit atorgar aquest premi a l’Escola Joan Salvat-Papasseit.

Premi als valors: Enguany aquest premi s’atorga a Fernando Diago, per la important tasca que ha fet dins la UD Lourdes, tot promovent sempre els valors educatius de l’esport entre els esportistes més joves i fent-ne bandera en el projecte esportiu del club.

Mencions especials

El jurat de la Nit de l’Esport atorga mencions especials a diferents persones i entitats que s’han distingit per la pràctica de l’esport o per la seva trajectòria professional. Enguany són:

- Moto Club Mollet: En l’any del seu 25è aniversari com a club esportiu federat. La Federació Catalana de Motociclisme els va lliurar la insígnia de plata i brillants commemorativa del 25è aniversari, en reconeixement per la seva trajectòria i dedicació en el món de la moto.

- Manel Domènech Mir: El passat octubre, amb setanta anys, va aconseguir fer la “Volta als Annapurnas”, un circuit de 210 km.  Tota una vida dedicada a l’excursionisme amb un important currículum: caminades de resistència, Alps, Kilimanjaro, Caucas, Alt Atlas, Turquia, Balcans.

- Joan Pou Solà: Pels seus llargs anys dedicats a la promoció del tennis taula. Als seus 70 anys, continua en actiu, tant amb l’equip de veterans com al de 2a provincial i ha estat un gran impulsor d’aquest esport.

- Africa Vera: Esportista del Club Petanca Can Borrell, vinculada al club des de la seva fundació l’any 1987, ha dedicat molt temps i esforç en col•laborar en les tasques del club i actualment és jugadora de l’equip femení del club.

- Web del CF Mollet UE: Sens dubte, la pàgina més visitada de la ciutat, amb un promig de 400 visites diàries, amb notícies de tots els equips i actualització immediata.

- Pere Putellas (en memòria): Vinculat durant molts anys a l’entitat esportiva Fanàtics de les Motos Històriques. Havia estat membre del jurat de la Nit de l’Esport i representant del Consell Municipal d’Esports.

- Ramon Madaula (en memòria): Vinculat durant molts anys a l’entitat esportiva Club Ciclista Mollet.  Havia estat el gran impulsor de les curses ciclistes a la Festa Major de Mollet.

Edicions locals