ICV-EUiA, crític amb el govern municipal però amb la mà estesa

Els ecosocialistes van fer balanç dels sis primers mesos de legislatura.

El grup municipal d’ICV-EUiA va realitzar dimarts una trobada amb la premsa per analitzar els sis primers mesos de legislatura i explicar el full de ruta per a aquest any 2012.

Els ecosocialistes van recordar el “mal inici del mandat” amb la polèmica dels sous i els conflictes que es van generar arrel del plantejament d’increment del sou de l’alcalde del 32%, que finalment no es va produir.


Els regidors d’ICV-EUiA van destacar també que el seu grup ha estat “discriminat de forma arbitraria per part de l’Alcaldia, quan no ha estat convidat a poder participar en la Junta de Govern”. Segons la portaveu Marina Escribano “això ha estat perquè han dit no a posicions del govern en el tema dels sous, a través de l’acord institucional que les altres formacions van signar”. Escribano va acabar dient que no veia voluntat de l’equip de govern de governar amb les esquerres: “Amb CiU, més del mateix”.

Antonio López va afegir que “és difícil que hi hagi un govern d’esquerres a Mollet, entre d’altres coses, perquè Monràs no és un home d’esquerres”.

Tot i així, els ecosocialistes van destacar que la posició del grup municipal, ha estat “responsable” en els temes que s’han plantejat i en poques ocasions han votat negativament. A més, van reiterar tenir la mà estesa per  qualsevol cosa que necessiti el govern.

Edicions locals