Mollet reconeixerà els millors esportistes el 27 de gener

Les germanes Júlia (foto) i Paula Marco del CPA Mollet acompanyen a l'atleta del CA Mollet, Ingrid Andrés, en les nominacions a millor esportista femenina.

Ja es coneixen els finalistes per a la 29a edició de la Nit de l'Esport de Mollet, una cita que tindrà lloc el divendres 29 de gener a les 20h al Teatre de Can Gomà. La Nit de l'Esport reconeix persones, equips i entitats molletanes que han destacat pels seus èxits en el món de l'esport.


Pel que fa als finalistes en la categoria de millor esportista masculí, són Òscar Cano (Club Muntanyenc Mollet), José Ángel Quintanal (Club Atlètic Mollet) i Pere Garriga (Club Escacs Mollet). En la categoria femenina, hi opten Íngrid Andrés (Club Atlètic Mollet), Júlia Marco (Club Patinatge Mollet) i Paula Marco (Club Patinatge Mollet).

Entre els equips base, es poden emportar el reconeixement l'aleví-infantil femení de la UD Lourdes, l'escola d'iniciació del Club Atlètic Mollet i l'aleví A del CF Mollet UE. En referència als club finalistes, hi ha el CB Mollet, el CF Mollet UE i el Club Escacs Mollet. Pel que fa a les escoles, les guanyadores podrien ser l'AMPA Nicolás Longaron, el Sant Gervasi o Can Besora. També estan nominats Muebes Chacón, Recambios Gaudí i Opel Molletauto com a empreses que donen suport a l'esport.

A més, el jurat ja ha decidit lliurar el premi internacional al FC Barcelona pels nombrosos èxits aconseguits al 2011.

Edicions locals