Fruites i verdures Fina, de l’hort a casa

A l'avinguda Caldes de Montbui, 25.

El concepte qualitat s’utilitza molt però sobretot quan parlem de l’agricultura de Gallecs. I és que la verdura de Fruites i Verdures Fina és tota de l’hort propi que la botiga té a Gallecs.

Actualment, hi podràs trobar verdura d’hivern com les cols, la coliflor, les bledes, alls tendres, calçots... Però a cada temporada, la verdura cultivada a l’hort va directe a Fruites i Verdures Fina.

També de Gallecs podràs encarregar pollastres i conills criats a la mateixa masia de l’espai rural. A banda de la verdura, la fruita és també del país i de qualitat, que no vol dir car perquè a Fruites i Verdures Fina hi torbaràs preus molt competitius.

A més, des d’aquesta setmana també hi podràs comprar vi de bota. Varietats com el Penedès, Gandesa, Rioja, Priorat Sec i dolç; i també vi dolç, moscatell i  vermut a granel. El cava, de la Masia Forcadell i Cum Laude, no pot faltar en aquest petit celler.

Fruites i Verdures Fina guarda també un petit racó de brioixeria sense sucre, sucs i batuts i conserves amb olives a granel.

Aquesta botiga també té servei a domicili i serveix verdures a diferents establiments gastronòmics de la ciutat.

Edicions locals