Ràdio Mollet celebra 31 anys

Celebra diumenge la tradicional Festa de la Ràdio amb el lliurament dels Premis Notícia i Micròfon de l’Any.

Com és habitual, el dia de Sant Vicenç l’emissora local Ràdio Mollet celebra la seva festa d’aniversari amb un acte durant el qual s’entreguen els Premis Notícia i Micròfon de l’Any 2011. La festa comptarà amb l’actuació musical del grup local In the mood quartet i serà retransmesa en directe per Ràdio Mollet (96.3 FM i www.radiomollet.com).

Aquest any, per Sant Vicenç, Ràdio Mollet celebra el seu 31 aniversari. La festa que es fa anualment per commemorar l’efemèride té com a plat principal el lliurament dels Premis Notícia de l’Any, a la informació local més destacada del 2011, i Micròfon de l’Any, a la persona que ha dut el nom de Mollet més enllà. Els professionals de Ràdio Mollet reconeixen d’aquesta manera la notícia i la persona que han estat més importants, informativament parlant, de l’any anterior.

A més, Ràdio Mollet també lliura diferents mencions i reconeixements a altres persones o entitats que també han tingut un paper destacat en l’actualitat local del 2011.

L’acte, que es farà a les 6 de la tarda, a El Lledoner, equipament que acull els estudis de l’emissora, tindrà el format d’una gala de lliurament de premis, amb l’actuació musical del grup In the mood quartet, que anirà intercalant el seu repertori al llarg del lliurament. L’acte estarà presentat pel periodista i presentador de Ràdio Mollet, Xavier Gàlvez, que comptarà amb el suport de la resta de professionals i col·laboradors de l’emissora.

In the mood quartet: L’actuació musical d’enguany anirà a càrrec d’aquest quartet format per un grup de joves músics de Mollet: Vicenç Mas baix), Oriol Pujol (teclat), Guillem Argemí (percussió) i Clàudia Steccato (veu). Adjuntem fotografia del grup In the mood quartet.

Edicions locals