José L. López guanya el Concurs de Fotografia de Sant Vicenç

Com és tradició el cap de setmana va començar amb el lliurament dels premis del 17è certamen i la inauguració de l'exposició.

El paretà José Luís López és el guanyador del primer premi en la categoria de fotografies sobre Mollet, per la imatge “Energia neta, energia del present”. El lliurament de premis va tenir lloc aquest divendres al vespre, en la inauguració de l’exposició de totes les fotografies presentades al concurs. El guanyador no va poder assistir a l'acte perquè es trobava de viatge i va recollir el premi el seu pare.

L'alcalde de Moller, Josep Monràs, va voler destacar la incorporació d'espais nous de la ciutat en l'òptica dels participants: "Estic content perquè els fotògrafs han incorporat els nous espais de la ciutat com el Parc de Les Pruneres, el Pou de la Memòria del Cementiri o La Vinyota".

En aquesta edició del concurs s'han presentat 52 participants i un total de 221 fotografies presentades; 120 per al tema lliure i 98 per al tema Mollet del Vallès. Del total de participants, 27 són residents a Mollet i 25 de fora del municipi, entre ells, persones de Còrdova, Alacant o Lugo.

La participació ha augmentat respecte l’any passat, quan es van presentar 150 fotografies i 41 participants. Així doncs, les dades de participació indiquen una clara consolidació d’aquest certamen.
Els guanyadors d’aquest edició per categories:

Tema A (Mollet del Vallès):

1r Premi per a José Luís López, de Mollet del Vallès, per “Energia neta, energia del present”.
2n Premi per a Ivan Collado, de Montornès, per “Santa Rosa 8.00 A.M.”.
3r Premi  per a Glòria Fernández, de Mollet, per “Com tot canvia, com tot res canvia”.

 
Tema B (Lliure)

Premi únic per a Verònica Correas, de Barcelona, per “L’última gota”.

 
Residents a Mollet

Luís Soldevila, de Mollet del Vallès, per “Mollet de nit”.


 
Premi al millor participant jove

Mireia Bonet, de Mollet del Vallès, per “Mollet lluent”.

 
L’exposició de les fotografies presentades al concurs es podrà visitar fins al 4 de febrer al Centre Cultural La Marineta.

 

Edicions locals