Doblet del Club Atlètic Mollet a la cursa de Sant Vicenç

Els atletes Abdelali El Bouchiki i Montse Martínez es van imposar en la 13a edició de la prova.

Per primera vegada a la història, dos atletes del Club Atlètic Mollet van guanyar la cursa de Sant Vicenç Memorial Jordi Solé Tura. Abdelali El Bouchiki va imposar-se en categoria masculina amb un temps de 34'27'', mentre que Montse Martínez va guanyar en categoria femenina amb un temps de 39'7''. 


El subcampió en nois va ser Miguel Ángel López (JA Sabadell) i el tercer va ser un altre molletà, Pedro López. En noies, la subcampiona va ser Carme Ballesteros (California Sport) i la tercera va ser Maite Ros (també del California Sport). El recorregut de la prova d'enguany, de 10 quilòmetres, va començar des de l'avinguda del Parc, després va passar per Mollet, l'entorn rural de Gallecs i va acabar a la pista d'atletisme La Pedra Salvadora.


Després de la cursa, Abdelali El Bouchiki va assegurar que "per mi és un orgull guanyar la cursa de la meva ciutat i del meu club. La veritat és que estic molt content". Per la seva banda, Montse Martínez va afirmar que "he intentat sempre seguir als mateixos corredors per tenir un punt de referència. Estic satisfeta perquè mantingut gairebé tota l'estona el mateix ritme". Per últim, el director tècnic de la Cursa de Sant Vicenç, Rogelio Vega, va reconèixer que "estem molt contents de que hagin guanyat dos atletes del nostre club. Ha estat una gran sorpresa pequè competia gent d'un gran nivell".


Galeria de fotos (Eric Pintor, CA Mollet)

Edicions locals