Parc de les Pruneres i Andreu Llargués, premiats per Ràdio Mollet

L'emissora municipal ha celebrat enguany els seus 31 anys d'història.

L'emissora municipal Ràdio Mollet ha atorgat els guardons de la comunicació a Andreu Llargúes i al Parc de les Pruneres. L'emissora municipal, que enguany celebra el seu 31è aniversari, va entregar els premis el passat diumenge a El Lledoner.


La notícia de l'any 2011 ha estat pel grup d'arquitectes Serra Vives Cartagena, encarregats de la transformació del centre de la ciutat de descampat a parc urbà, amb 20.000 metres quadrats de zona verda. D'altra banda, el Micròfon de l'Any, a la persona més destacada de l'actualitat, ha estat pel forner Andreu Llargués, que ha estat distinguit recentment amb la Medalla al Treball President Macià que otorga la Generalitat de Catalunya, i nomenat Millor Forner Mundial 2012 per la Unió Internacional de Forners i Pastissers.

Ràdio Mollet també va lliurar mencions especials als directors molletans de documentals, Neus Ballús i Alfons Carrasco; al menjador social; a un grup d'ex-alumnes de l'Escola Sant Gervasi per un treball que va ser premiat per la Generalitat; i al joier molletà Carles Codina, reconegut com a mestre per la Generalitat.

Edicions locals