Mollet i Santa Perpètua signen un conveni de col·laboració per l'IMSD

L’alcalde Josep Monràs signa un conveni de col•laboració amb l’Ajuntament de Santa Perpètua per a l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats.

Els ajuntaments de Mollet i de Santa Perpètua han signat un conveni de col·laboració entre els que estableix una aportació de l’Ajuntament de Santa Perpètua per a l’IMSD en relació als nois i noies d’aquest municipi que tenen plaça al Centre Ocupacional El Bosc i al Taller Alborada, centres de l’IMSD.

La signatura del conveni ha anat a càrrec de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia.

L’alcalde de Mollet ha volgut destacar la rellevància d’aquest conveni, com ja s’ha signat amb altres ajuntaments, ja que des de sempre Mollet ha demanat als municipis que també tenen usuaris als centres de l’IMSD que col•laborin en el seu finançament. Aquesta reivindicació es fa més important encara en temps de crisi, ja que, tot i que una part del finançament d’aquest organisme prové de la Generalitat, l’altra part l’assumeix només l’Ajuntament de Mollet, tot i donar servei a usuaris dels municipis del voltant.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Santa Perpètua ha reconegut l’esforç que ha fet fins ara el consistori molletà oferint el servei dels centres adscrits a l’IMSD als usuaris del seu municipi i, per aquest motiu, creu que és de justícia que l’Ajuntament de Santa Perpètua col•labori econòmicament.

Edicions locals