L'Ajuntament es personarà per l'homicidi de violència de gènere

L’Ajuntament de Mollet es personarà com a acusació particular en el cas de violència de gènere succeït a la ciutat.

L’Ajuntament de Mollet es personarà com a acusació particular en el cas de violència de gènere en el qual va morir una dona a Mollet, el passat 13 de gener.

Aquesta acció és fruit del compromís que l’any 2004 va prendre l’alcalde, Josep Monràs, de personar-se com a acusació particular en tots els casos de violència de gènere que es produïssin a la ciutat. L’any 2004, Mollet va viure un altre cas de mort d’una dona, en el qual l’Ajuntament ja es va personar com a acusació particular.

L’Ajuntament ha comunicat aquesta decisió a la família de la víctima, la qual s’ha mostrat molt agraïda, ja que d’aquesta manera es veu reforçada l’acusació penal contra el presumpte autor dels fets.

L’Ajuntament de Mollet vol expressar de nou el seu rebuig contra la violència de gènere en totes les seves expressions i lamenta que, en el que portem d’any, ja hagin mort 6 dones víctimes de la violència masclista a Catalunya.

Mollet, pioner en l’atenció a la dona amb el SIAD

Mollet compta, des de l’any 1998 amb el SIAD, el Servei d’Informació i Assessorament a la Dona, que informa, orienta i assessora, jurídicament i psicològicament, les dones que ho desitgin.

A més, des del novembre de 2004, Mollet té aprovat un Protocol d’actuació per casos de violència de gènere en que es coordinen tots professionals implicats en els àmbits judicials, sanitaris, policials i els Serveis Socials de l’Ajuntament de Mollet.

Edicions locals