El Mercat Municipal celebra el 16è aniversari

La inauguració va aplegar un gran nombre de ciutadans de Mollet i els pobles del voltant.

Dissabte, 28 de gener, farà 16 anys que es va inaugurar el Mercat Municipal de la ciutat. Després de 47 anys a l’actual Mercat Vell, alguns dels paradistes que encaren formen part del Mercat es traslladaven a una nova instal·lació.

El nou mercat s’havia instal·lat a l’antic solar de la fàbrica Itisa, essent un dels elements principals que configuren l’Illa de Mollet. Una de les característiques arquitectòniques destacables de l’edifici en aquell moment era el disseny de la cúpula metàl·lica que evita la instal·lació de columnes.

L’acte de inauguració va comptar amb una mestra de cerimònies molt popular, Montserrat Carulla. A banda del Mercat, també s’inaugurava La Garrigonga, una escultura de Joan Abelló que es troba davant la porta del passeig del mercat. A la inauguració un gran nombre de persones no van poder evitar la curiositat (foto).

Les obres de construcció es van iniciar el 15 de juny del 1994 i segons les previsions inicials havien de durar uns 18 mesos. Concretament hauria d’haver estat llest pel Nadal del 1995 però al ser unes obres complexes aquest calendari es va haver d’allargar. La propera setmana Mollet a mà oferirà un reportatge amb testimonis molt propers.

Edicions locals