Mollet participa en el projecte Aprendre+Emprendre+Créixer

Per fomentar l’emprenedoria 30 persones podran dissenyar el seu propi pla de carrera.

L’Ajuntament de Mollet, a través de l’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació, participa en el projecte A+E+C (“Aprendre, emprendre i créixer”), adreçat a totes les persones que es plantegin crear una empresa, autoocupar-se o que tinguin un negoci obert en els darrers anys.

El projecte, que compta també amb la col•laboració de la Fundació Barberà Promoció i l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, està subvencionat pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç.

Amb aquest projecte, 30 emprenedors de cadascun dels municipis podran dissenyar el seu propi pla de carrera; se’ls proporcionarà les eines per valorar la viabilitat del seu projecte empresarial, per adaptar-se a l’entorn i per tenir coneixement del seu client per ser més competitiu i minimitzar el risc de fracàs.

Els participants al projecte, podran accedir als recursos dels tres municipis per crear la seva empresa i fer cursos de formació de temàtiques relacionades amb el  màrqueting, finances, fiscalitat, recursos humans, etc.

Però el tret diferenciador, és la creació d’una xarxa de mentors, que amb la visió d’una persona amb experiència podrà orientar, aconsellar i recolzar a l’emprenedor, transferint-li els seus coneixements i habilitats.

Edicions locals