Pere Garriga i Íngrid Andrés, millors esportistes del 2011

Can Gomà va acollir divendres l'entrega de lliurament de la 19a edició de la Nit de l'Esport.

L'escaquista Pere Garriga del Club Escacs Mollet i l'atleta Íngrid Andrés del Club Atlètic Mollet van ser nomenats millor esportistes del 2011. L'acte, conduit pel periodista molletà de TV3 Jordi Fandiño i la cap de premsa de l'Ajuntament Olga Rabassa, es va celebrar un any més a Can Gomà. La gala va començar amb un vídeo que mostrava el treball de tots els clubs molletans i una presentació dels nominats a millor esportista masculí i femení. A continuació, els diferents membres del jurat van atorgar els premis als guanyadors i l'alcalde va tancar l'acte amb un discurs esperançador de cara al futur: "La dedicació de tots és tan gran que estic plenament convençut de que l'esport a Mollet seguirà en aquesta línia els propers anys".


Pere Garriga, de 13 anys i integrant del Club Escacs Mollet, va guanyar el premi al millor esportista masculí per davant de l'atleta José Àngel Quintanal i el munyantenc Óscar Cano. El jove escaquista va ser campió de Catalunya i va aconseguir l'ascens de divisió per equips. Garriga es va sorprende amb el guardó: "Estic molt content. No m'ho esperava perquè els altres dos finalistes eren molt bons. El premi li dedico a tota la gent que m'ha ajudat per arribar fins aquí, però especialment a la meva família i al club". 

Per la seva banda, Íngrid Andrés, de 14 anys i integrant del Club Atlètic Mollet, va proclamar-se campiona d'Espanya cadet de 60 metres llisos i tercera absoluta de Catalunya. La jove atleta va superar a la final a les germanes Marco (Paula i Júlia) del Club Patinatge Artístic Mollet. Andrés estava radiant de felicitat: "M'ha fet molta il·lusió perquè he guanyat fent una cosa que m'agrada i a la qual dedico molt temps. Malgrat tot, el meu objectiu no és guanyar premis, sinó gaudir de l'atletisme".

El Club Escacs Mollet va rebre el premi al millor club, tot emportant-se un bon record de la Nit de l'Esport, amb els premis a millor entitat i esportista masculí. D'altra banda, l'equip aleví A del CF Mollet UE va ser escollir com a millor equip base. L'AMPA de l'Escola Nicolás Longarón va rebre el premi a millor centre escolar i Opel Molletauto, al millor patrocinador. L'Escola Joan Salvat-Papasseit va ser guardonada amb el premi a l'esportivitat i Fernando Diago de la UD Lourdes, premi als valors. Així mateix, el Moto Club Mollet, Manel Domènech Mir, Joan Pou Solà, África Valera, web del CF Mollet UE, Pere Putellas (memòria) i Ramon Madaula (memòria) van rebre reconeixements directes.

El Futbol Club Barcelona va guanyar el premi Internacional. El vicepresident social de l'entitat, Jordi Cardoner, va assegurar que "estem molt agraïts de que la ciutat de Mollet, amb la que tinc un vincle molt fort, ens reconegui". Cardoner es va mostrar animat a que el Barça "torni a ser un referent mundial pels seus valors".

Galeria de fotos (Adrià Solís)

Edicions locals