Pepita Martínez, més de 35 anys al món de l’estètica

Al carrer del Sol, número 1, local A. Tel: 935703623

Pepita Martínez esteticista fa més de 35 anys que es dedica al món de l’estètica. En fa dotze que és al carrer del Sol, número 1, local A, emprant tractaments facials i corporals personalitzats.

Podràs gaudir de tractaments facials com els tractaments d’Ella Bachè, Klapp o Dr. Schrammek. D’aquest últim en destaca en green peel, un peeling vegetal (renova la pell en 5 dies). També la Mesoteràpia Virtual, que es tracta de infiltracions sense agulla que ajuden a regenerar el cutis. També s’utilitza pel cos per reduir la cel·lulitis. No fa mal i els resultats són molt bons. Pel que fa a la cara, hi torbaràs també higiene facial, anti-arrugues, regenerador, peelings, mascaretes...

Pel que fa als tractaments corporals, destaca la cavitació, un sistema d’ultrasons que permet reduir greix i la cel·lulitis de forma eficaç. A banda, Pepita Martínez ofereix també la permanent i tint de pestanyes amb un sistema nou sense bigudís, el bronzejat a a la canya de sucre, l'esmaltat d'ungles permanent i la micropigmentació, per perfilar els llavis, celles o els ulls de forma semi-permanent.

Edicions locals