‘Un rayo de luz’ confia en el reiki per canalitzar l’energia positiva

Al carrer Bernat Metge, número 27.

‘Un rayo de luz’ és una clínica de reiki que va obrir les seves portes a principis d’any al carrer Bernat Metge, número 27. ‘Un rayo de luz’ es dedica a tot allò relacionat amb les teràpies alternatives. Entre elles destaquen el reiki, la metamòrfica, l’aromateràpia i la mineralogia.
Aquesta última consisteix en fer una sinergia entre la resta de teràpies. La metamòrfica tracta de treure les pors i els nusos d’estrès de les persones. L’aromateràpia es desenvolupa a través de les plantes i els olis essencials.

Per últim, el reiki és una tècnica de transferència d’energia positiva per imposició de les mans. La paraula Rei (universal, sense límits) Ki (energia vital) és japonesa, així com aquesta tècnica, però la pràctica de transferència d’energia a través de les mans per promoure la sanació ve de temps molt remots.

És l’energia de la qual han parlat moltes religions i cultures, amb noms com prana dels hindús, mana dels kahunas, energia bioplasmàtica dels investigadors russos, i el chí dels xinesos.
Tothom pot aprendre reiki. La capacitat de canalitzar-ne és inherent en tots els éssers humans.

Edicions locals