Tot a punt pel cap de setmana de Carnaval

L'arribada del Carnestoltes diumenge va iniciar aquesta setmana de disbauxa.


Diumenge, el Carnestoltes va fer la seva entrada a la ciutat a la plaça Prat de la Riba, on l'esperaven centenars de nens i nenes. El rei de la disbauxa va ballar de la mà de la companyia Carnamolles, l'Esbart Dansaire i la Jazz Band, que van oferir als presents el Ball del Barraló.

Aquest va ser el tret de sortida de la festa que enguany ha patit una reducció de pressupost per culpa de la crisi. Tot i així, nombroses entitats farciran el programa carnavalesc que tindrà el plat fort el proper cap de setmana. Les colles dels Morats i dels Torrats celebraran el Corre Mam Teca, una botifarrada nocturna, un Ball Jove i un concurs de disfresses. D'altra banda, El Casal oferirà la seva tradicional escudella de Carnaval. L'Associació de Balls de Saló organitza un any més el Ball del Carnaval dissabte al pavelló de Riera Seca.

La rua de Carnaval 2012 se celebrarà el diumenge 19 de febrer. La concentració de les comparses es farà a les 16.30 hores a l’avinguda Gaudí (alçada amb el c. de Can Flequer). El recorregut de la rua serà: av. d’Antoni Gaudí, av. de Jaume I, c. Berenguer III i av. Llibertat i fins a la Plaça Major.


A més, com cada any, l’Ajuntament col·laborarà amb totes les entitats molletanes participants a la rua, que estiguin inscrites al registre municipal d’entitats i no resultin premiades, amb un premi de 100 euros per tal de reconèixer el seu esforç en la revitalització d’aquesta festa.


Galeria de fotos Ball del Barraló (Adrià Solís)

Galeria de fotos del Carnaval del 2011


Podeu veure el programa d'activitats sota aquestes línies en format PDF.

Edicions locals