Electric Gozarela actua a La Bombeta

La banda està composada en la seva majoria per músics de Muchachito Bombo Infierno.

Aquest diumenge La Bombeta acollirà el concert del grup Electric Gozarela (boogaloo-Funk, Barcelona) a les 20 hores. 

El grup presenta el seu EP "Bogaloo? Oui, c'est moi", i està composat en la seva majoria per músics de Muchachito Bombo Infierno, així com d'altres músics de diverses formacions del panorma musical barceloní. El grup va inciar la gira el passat dissabte 4 de febrer a la Resistencia de l'Hospitalet amb l'aforament complert.

Presentem també el primer videoclip interactiu a l'estil "Escull la teva aventura" ambientat en els 90, es el primer cop que es realitza un videoclip d'aquestes caracteristiques. Aquí teniu el trailer.


ELÊCTRIC GOZARELA, “boogaloo pa' los panas” des de Barcelona, de la mà de vuit músics de grups ja reconeguts com Muchachito Bombo Infierno, Coetus, La Familia Rustika, A Contrablues o Derrumband, els quals han unit talent i amistat per aproparse al rítmic i contagiós só dels anys 70 que va viatjar desde Puerto Rico a New York. S'atreveixen amb interpretacions dels grans com Ray Barreto, Marc Ribot, Los Amigos Invisibles, Ibrahim Ferrer, Fania All Stars o fins i tot Irakere. No cal dir molt més per poder afirmar que el ball, la bona música i la festa estan assegurats.


Tot va començar mesos després de començar 2010 quan vuit musics que sumen un segle d'experiència en la musica es van unir amb un únic objectiu: “Partir la cadera” a tothom que se'ls posi davant amb una generosa dosi de groove. Prenent com a base el boogaloo dels anys 70, creen un repertori que s'atreveix fins i tot a versionar en clau llatina a The Doors i el seu Riders on the Storm.


Cadascú aporta els seus ingredients per crear un plat de recepta única:


Angelo Manhenzane (percussió) és el director musical del grup i aporta el coneixement d'anys d'investigació en el món de la percussió, que el van portar fins al Brasil i durant anys ha inclós les denominades “bateries etniques” en diversos grups com Coetus, Tara i Almasala.


Dani Txarnego (veu) porta la Salsa i la Rumba desde La Familia Rústika i es a més un reconegut DJ de les nits mestisses de Barcelona on no se li ha escapat un lloc de la ciutat i els voltants on fer les seves sessions.


Hector Bellino (bateria) porta el ritme base del grup i s'ha atrevit amb grups i estils de tota classe desde el rumboxing de Muchachito Bombo Infierno fins a l'ska-western dels John Hat and the Termiters.


Enric “Billy Boy” Vilalta (guitarra) es sens dubte qui ens porta el funk sent un reconegut guitarrista a més en ambients hip-hop després del seu pas per Aerolineas Subterraneas.


Joan Vigo (baix) és de les darreres incorporacions al grup, pero no la menys importants, ja que les seves gires europees amb A Contrablues, serveixen per aportar encara més d'aquelles musiques negres com el blues que ens van arribar de les comunitats afroamericanes.


Oriol Pidelaserra (teclat) porta desde el 2006 arranjant el temes del gran Gato Pérez per fer-los sonar fins a la Xina l'any 2009 amb el grup Derrumband.


Alberto “Jaguar” Pérez (trompeta) i Oscar Bas (trombó) son un conjunt de vents prefectament
sincronitzats (amb més de 10 anys tocant junts) que arriben per donar el vernís final directament desde la secció de vents dels Muchachito Bombo Infierno, a més de recorrer tota Espanya i bona part d'Europa amb el grup, han participat en discos diversos desde el grans del jazz com Jon Faddis fins al conegudíssims Estopa.

Edicions locals