Mollet acull la primera sessió del grup de treball de Recerca B-30

La sessió estarà presidida per l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, i comptarà amb la presència dels regidors dels ajuntaments participants.

El proper divendres 10 de febrer, l’Ajuntament de Mollet acollirà la primera sessió del grup de treball de Recerca B-30, amb l’objectiu de fixar-ne les línies estratègiques.

Serà a les 10 del matí, a la sala de Plens de l’Ajuntament de Mollet (Plaça Major, 1). La sessió estarà presidida per l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, i comptarà amb la presència dels regidors dels ajuntaments participants.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges a les 10 h (mut). Tot seguit, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i el tinent d’alcalde d’Urbanisme i Espai Públic de Sabadell, Joan Manau, atendran els mitjans de comunicació.

La convocatòria ha estat oberta a totes les persones vinculades a organitzacions, entitats, centres de recerca, centres de formació i administracions que treballen en el camp de la formació professional, (reglada, ocupacional o contínua) o de la universitària.

Un dels objectius que l’àmbit de la B-30 es va marcar des del principi va ser la constitució de tres àmbits de debat: un sobre territori, un altre sobre formació i un tercer sobre recerca; sistema que va proposar l’alcalde Josep Monràs, el passat mes d’octubre a Martorell.

Els municipis que conformen l’àmbit de la B-30 són : Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, el Papiol, Granollers, la Roca del Vallès, Martorell, Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Parets del Vallès, Polinyà, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Terrassa, Vilanova del Vallès.

Edicions locals