Professorat i AMPA del Longarón s’afegeixen al Dimecres Groc

La primera mobilització dels mestres molletans d'aquest 2012 ve acompanyada de la polèmica de l'escola molletana.

Els professors molletans continuen amb les mobilitzacions del Dimecres Groc, aquest cop amb la col·laboració del professorat i l'AMPA de l'Escola Nicolás Longarón, de la qual Ensenyament ha anunciat el seu tancament progressiu aquesta setmana.


El delegat sindical de la USTEC-STE’s, Lluís Saíz, ha manifestat que cada cop les retallades “s’estan intensificant i s’està desmantellant l’educació pública”. El representant de la CGT, Emili Cortavitarte, ha titllat de “injustos i antisocials” els pressupostos de la Generalitat per el 2012. La delegada sindical de CCOO, Aída Fernández, ha denunciat que "ens estan traient totes les condicions laborals que teníem fins ara".

Pares i professors de l’escola s'han afegit a les reivindicacions del Dimecres Groc per les retallades en l’educació pública per demanar garanties actuals de funcionament del centre a la Generalitat .

La regidora, Alícia Domínguez, ha expressat durant la mobilització que “la Generalitat ha d’aclarir en quins terminis i quines condicions s’ha de dur a terme” aquest tancament de la segona escola més antiga de Mollet. I ha reiterat que, juntament amb la direcció i l'AMPA de l'escola, "demanarem a la Generalitat que mantingui els serveis actuals com el menjador i el servei d'acollida".

Edicions locals