La Cambra premia les empreses més destacades

La Cambra premia a Aurelio González (Cosmos Aromática); a Dynamica; a Construccions Deumal; a Salerm Cosmetics i a Grup Intermas.

La Cambra de Comerç de Barcelona, a través de la seva delegació al Vallès Oriental, ha lliurat dimecres al  vespre al Teatre-Auditori de Granollers els Premis Cambra, coincidint amb la celebració del Dia de la Cambra al Vallès. La relació de premiats ha estat:

• Aurelio González, de Cosmos Aromática, premi a la trajectòria professional
• Dynamica, premi a l’empresa jove
• Construccions Deumal, premi a l’empresa de serveis
• Salerm Cosmetics, premi a la innovació
• Grup Intermas, premi a la internacionalització

En la seva intervenció, el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, ha recordat que “el principal objectiu de la Cambra de Comerç és ajudar a les empreses, dinamitzant el seu entorn i facilitant el seu desenvolupament per a fer-les més fortes i competitives”. Valls ha afegit que, ara més que mai, cal transmetre a tots els empresaris i al conjunt de la societat un missatge d’optimisme envers el futur però no només això, sinó que “cal donar eines als empresaris per a obrir les seves empreses als mercats exteriors, afavorint el creixement dels seus serveis i productes més enllà de les nostres fronteres”.

Valls ha destacat la posada en marxa del Club Cambra, una “plataforma de negocis” adreçada a tota mena d’empreses i autònoms, que aglutina els serveis de la Cambra, així com serveis i productes de tercers en condicions avantatjoses.

Per la seva banda, la presidenta de la Delegació de la Cambra al Vallès Oriental, Rosa Maria Lleal, ha fet referència a les tres actuacions més importants dutes a terme per la Cambra a la comarca:" L’inici de la construcció de Can Muntanyola, centre empresarial de referència; la reactivació de l’Observatori de l’Antena de Mollet i el Dinar Cambra centrat en la fira Expoquímia". En el transcurs de la seva exposició, Lleal també ha explicat els aspectes més rellevants del Club Cambra –que ha qualificat com “un nou vehicle innovador per ajudar a les empreses a sortir de la crisi”– i n’ha destacat els seus avantatges, així com el seu eslògan: “Crea, creix, forma’t i projecta’t al món”.


El Club Cambra, en marxa des del passat 18 de gener, permet als socis formar part d’una comunitat empresarial, tant física com online, de 250.000 empreses, pertanyents a 40 sectors, i tenir accés a una xarxa de 1.500 cambres de tot el món, repartides en 180 països. A més, els socis del Club Cambra es beneficiaran dels productes i serveis propis de la Cambra i també de tercers, partners de la Cambra en aquesta nova etapa. En aquest sentit, destaca l’acord amb “la Caixa” que permet, als socis del Club Cambra en exclusiva, l’accés a una línia de finançament de fins a 2.000 milions d’euros per a pimes i autònoms i a la targeta VISA Club Cambra / “la Caixa”, amb múltiples avantatges i descomptes.

En el decurs de l’acte s’ha celebrat, a més, una conferència a càrrec de Salvador Alemany amb el títol: Dimensió i Internacionalització-Claus per interpretar (i gestionar) la crisi des de l’empresa. L’acte, que ha comptat amb la presència de més de 200 persones entre empresaris, autoritats i representants públics de la ciutat i la comarca, ha estat presidit per l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, qui ha fet la cloenda de l’acte.

Edicions locals