El CF Mollet UE constitueix la nova junta directiva

Tura manté a gran part dels directius del passat mandat i incorpora a Sandra Libori, Juan Domingo i Guadalupe Caro.

La nova Junta Directiva del CF Mollet UE encapçalada per Feliu Tura pren forma. Aquesta setmana s'ha reunit per primera vegada -des de la reelecció de Tura com a nou president fa una setmana- a les oficines del club al camp municipal del Germans Gonzalvo.

La reunió va donar el tret de sortida al nou mandat de sis anys per una directiva constituïda per 10 membres. El president Feliu Tura, el vicepresident Jordi Candela, la seccretària Sandra Libori, el tresorer Francesc Calle i els vocals David Anglada (àrea juvenils), Carles Daví (àrea econòmica), Joan Albert (àrea social), Antonio Peinado (responsable instal·lacions), Guadalupe Caro (àrea marketing i comunicació) i Juan Domingo.

Tura manté a gran part dels directius del passat mandat i incorpora a Sandra Libori, Juan Domingo i Guadalupe Caro. "És una junta directiva continuista amb 3 incorporacions perquè creiem que ha funcionat molt bé el bloc format fa 4 anys", destaca el president del club, Feliu Tura. De l'anterior directiva només no hi figuren Verónica Rodríguez i Martí Turégano.

La Directiva agafa el repte de continuar, i millorar, la tasca encetada fa 4 anys. "Estem en un excel·lent moment esportiu del primer equip i del futbol base", diu Tura, i afegeix, "estic molt content de la implicació i esforç de cos tècnic i jugadors que evidentment estan donant uns fruits molt engrescadors". Pel que fa al primer equip considera que "després d'assolir pràcticament la permanència doncs no es mira 'amb mals ulls' un possible ascens a Tercera Divisió, encara que som conscients de la dificultat". Tot plegat la directiva agraeix el suport rebut aquests dies dels socis, jugadors, tècnics i seguidors del Mollet.

Edicions locals