Comencen les jornades de treball de les diferents comissions d’impuls del Pla Estratègic

Els membres de la comissió d’impuls van valorar positivament el desplegament general dels cinc objectius de la línia estratègica Ciutat Cívica i Educadora.

La setmana passada es va reunir la Comissió d’Impuls de Ciutat Cívica i Educadora en la primera sessió de treball, després de ser constituïda el passat mes d’octubre. En les properes setmanes, començaran a treballar la resta de comissions d’impuls: desenvolupament territorial, activitat saludable i econòmica i espai urbà.

La primera reunió de treball de la Comissió d’Impuls Ciutat Cívica i Educadora va avaluar el desplegament del primer any del Pla Estratègica en el seu àmbit d’actuació. Aquesta línia estratègica vol fer avançar Mollet com a ciutat cívica i educadora a través d’un model de convivència més formada i responsable, amb un alt sentiment d’identitat i pertinença al municipi. La línia estratègica compta amb un desenvolupament de 50 projectes que la comissió ha d’impulsar.

Els membres de la comissió d’impuls van valorar positivament el desplegament general dels cinc objectius de la línia estratègica Ciutat Cívica i Educadora, tot i que cal continuar impulsant-los.

La Comissió d’Impuls Ciutat Cívica i Educadora està formada per aura Arnau, professora universitària de Ciències de l’Educació de la UAB; Francisco Amaya, primer Síndic Personer de la ciutat i activista en diferents entitats socials; Marta Garreta, col•leccionista, galerista i experta en temes culturals; Jordi Monserdà, creador de la companyia Galiot Teatre i coordinador de la Mostra de Titelles de Mollet; i Mercè Pérez, regidora coordinadora de l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament. El director del Pla Estratègic, Raúl D. González, també va participar en la reunió.

Edicions locals