Asepeyo s'adhereix al Voluntariat per la llengua

La Societat de Prevenció Asepeyo, SL de Mollet del Vallès s’adhereix al Voluntariat per la llengua.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i la Societat de Prevenció Asepeyo, SL de Mollet del Vallès han signat un acord de col·laboració per promoure el programa Voluntariat per la llengua entre els usuaris i treballadors.

Asepeyo Mollet es compromet a adreçar-se en català i a mantenir la conversa en aquesta llengua, sempre que sigui possible. També garanteix que els usuaris trobaran facilitats per expressar-se i ser atesos en català. Així mateix, informarà al personal que tingui dificultats per expressar-se en llengua catalana dels cursos que organitza el Servei de Català.

Per la seva banda, el CPNL donarà un adhesiu que identificarà la Societat de Prevenció Asepeyo, SL de Mollet del Vallès com a organisme col·laborador. També facilitarà informació sobre els serveis que el CPNL ofereix (cursos de català, assessorament lingüístic, acolliment i Voluntariat per la llengua). D’altra banda, el CPNL difondrà la llista d’organismes col·laboradors en el programa Voluntariat per la llengua en el web del CNL del Vallès Oriental.

Edicions locals