L'AVV de Can Borrell rebutja formar part de la FAVM

La junta ha emès un comunicat on explica les raons de la seva decisió.

La junta de l’associació de veïns de Can Borrell ha comunicat a la Federació d’associacions de veïns la seva decisió de no formar part de la federació.

Els veïns de Can Borrell argumenten una evident distància entre certs membres de la junta actual i l’anterior. Una altra raó és “que en temes socials no caben mitges tintes”, asseguren en el comunicat. Per últim, l’AVV de Can Borrell acaba explicant que seguiran el seu camí “d’independència política” i avisen que “mai serem els comparses de ningú, com molts voleu”.COMUNICAT DE LA JUNTA DE L'AVV CAN BORRELL

En resposta al vostre oferiment de seguir en la federació, la nostra junta l´ha valorat curosament i per ara hem decidit majoritariament no formar part per els següents motius:

1- Pensem que l’honestedat per part de certs membres fa evident  un distanciament en la forma de tractar alguns membres de l’anterior junta de la federació amb el beneplàcit de l’ajuntament.

2- Creiem que en temes socials no caben mitges tintes per defensar als nostres veïns/es, ja que d´acord en els estatuts de les associacions veïnals, es un dels pilars de la nostra existència com entitat veïnal, per vocació, i no un fI per aconseguir prevendes o sortir a premsa, o sumar-se a la corrent de claques i estòmacs agraïts que és en el que han convertit els politics les associacions veïnals.

3- Us notifiquem que seguirem el nostre camí d´independència polìtica i d´enfortiment de la voluntat de la nova junta de Can Borrell d´estar amb els nostres veïns/es sobretot per resoldre els problemes socials que els estan marginant i qualsevol injustícia però mai serem els comparses de ningù com molts voleu.

La junta us vol dir que no es pot silenciar a les persones, i menys als companys, suposem, de l´anterior junta de la FAVM, com han estat en Carles Pérez i en Manel Ceacero. Ha estat immoral el vostre comportament, a canvi ells han treballat com fa anys que ningú ho ha fet  pels nostres veïns/es i fora de la nostra ciutat la seva feina és reconeguda tan des de Confavc com des de  Ceav, federacions i associacions de fora.

Com va dir algù " No dol el que  fa la gent dolenta sinó el que no fa la gent bona ".


La junta de A. V. de Can Borrell

Edicions locals