Prat de la Riba dóna la benvinguda al Carnestoltes

L'arribada del rei de la disbauxa dóna el tret de sortida al Carnaval.


El Carnestoltes va fer la seva entrada a la ciutat a la plaça Prat de la Riba, on l'esperaven centenars de nens i nenes. El rei de la disbauxa va ballar de la mà de la companyia Carnamolles, l'Esbart Dansaire i la Jazz Band, que van oferir als presents el Ball del Barraló.


Aquest va ser el tret de sortida de la festa que enguany ha patit una reducció de pressupost per culpa de la crisi. Tot i així, nombroses entitats farciran el programa carnavalesc que tindrà el plat fort el proper cap de setmana. Les colles dels Morats i dels Torrats celebraran el Corre Mam Teca, una botifarrada nocturna, un Ball Jove i un concurs de disfresses. D'altra banda, El Casal oferirà la seva tradicional escudella de Carnaval. L'Associació de Balls de Saló organitza un any més el Ball del Carnaval dissabte al pavelló de Riera Seca.


La rua

Mollet celebrarà al rua el proper diumenge 19 de febrer. Com és tradició, la concentració de les comparses i carroses serà a l'Avinguda Gaudí i el recorregut acabarà a la Plaça Major, on es descobrirà quines són les guanyadores. El jurat d'enguany artorgarà dos premis: Premi Establiments Viena de 800 euros per a la millor comparsa local i Premi So i Llum JC per a la millor comparsa de fora de la ciutat. Cal destacar que l'Ajuntament donarà 100 euros a la millor de les entitats molletanes participants en la rua, que estiguin inscrites en el registre municipals d'entitats i a la rua i que no hagin guanyat a cap de les categories.

Galeria de fotos (Adrià Solís)

Galeria de fotos del Carnaval del 2011

Edicions locals