Ara Mollet - Esquerra "denuncia la manca de diàleg del govern"

"O no hi ha voluntat d’arribar a cap pacte amb Ara Mollet – ERC o que el pacte entre el PSC i CiU és cosa feta i aquestes declaracions de l’alcalde Monràs en són la cortina de fum", asseguren els republicans.

El Grup Municipal d’Ara Mollet – ERC ha expressat la seva "indignació" per la iniciativa del govern de Mollet de Vallès d’explicar als mitjans de comunicació la intenció de pactar el pressupost 2012 amb l'oposició.

"Tot i que no és cap sorpresa, assabentar-nos a 8 dies hàbils i per la premsa, és una pràctica política habitual del govern del PSC: gesticular diàleg però no tenir-ne cap intenció" diuen els republicans.

"Obliden novament que l'important és el que es fa i no el que es diu. El pressupost és la base del govern municipal i la condició d’estar en minoria implica una actitud negociadora, que denunciem que no s’ha produït en cap moment. Acordar el pressupost no és fa amb aquest curt marge de temps, sinó que es fruit d’un treball de posada en comú, cooperació i concreció que posem en coneixement de la ciutadania que no s’ha fet" critica el comunicat que ha enviat Ara Mollet - Esquerra.

Tot i això, els republicans continuen tenint la mà estesa "perquè la situació financera de totes les administracions és molt greu i el nostre grup municipal n’és conscient".

El grup liderat per Oriol López fa dues interpretacions davant l'actitud del govern: "O no hi ha voluntat d’arribar a cap pacte amb Ara Mollet – ERC o que el pacte entre el PSC i CiU és cosa feta i aquestes declaracions de l’alcalde Monràs en són la cortina de fum".

Edicions locals