La companyia Roberto G. Alonso actua a Can Gomà

'Simplicíssimus' és un espectacle de revista musical infantil i familiar que ens endinsa en un univers particular, divertit i anàrquic del gènere

La companyia barcelonina de dansa Roberto G. Alonso inicia una residència al Teatre Can Gomà per assajar el seu darrer espectacle infantil i familiar Simplicíssimus, que s’estrenarà a Mollet el proper 24 de febrer.

Es tracta d’una col•laboració en la qual l’Ajuntament cedeix l’espai d’assaig a la companyia i, com a contraprestació, aquesta estrenarà l’espectacle a Can Gomà, de manera que ofereix programació cultural de qualitat al teatre municipal. Simplicíssimus es representarà a Can Gomà, el divendres 24 de febrer, a les 6 de la tarda.

L’espectacle Simplicíssimus és la primera revista musical infantil i familiar que ens endinsa en un univers particular, divertit i anàrquic del gènere. Aquest espectacle ha estat escollit per participar als dos festivals més importants d’Espanya dedicats als espectacles infantils: FETEN, a Gijón, i La Mostra,  d’Igualada.

En aquesta singular proposta diferents disciplines escèniques es combinen per oferir una hora plena d’imaginació i fantasia on la dansa, en les seves diferents vessants (clàssica, contemporania, jazz-modern,  music-hall ...), s'uneix amb el teatre, els titelles o l'acrobàcia, en un divertiment ple de llum, brillantor i color, donant com resultat un espectacle singular i trepidant.

La Companyia Roberto G. Alonso, amb més de 16 anys de trajectòria, és un referent de la dansa a Catalunya i ha participat en nombrosos festivals nacionals i internacionals. Darrerament ha assolit un gran èxit per tot Catalunya i Espanya amb l’espectacle infantil Zing-Zing premiat a la fira FETEN de Gijón l’any passat.


[swf object]

Edicions locals