Joieria d’autor, disseny, reciclatge i restauració

Anna Rodríguez, al carrer Berenguer III, 45 / Tel. 935794343

Fa nou anys que Anna Rodríguez va obrir la botiga al carrer Berenguer III, 45 de Mollet. Tot i això, Rodríguez es dedica a la joieria des de l’any 1993, ja tenia un taller al barri de Gràcia de Barcelona i més tard a Mollet.

El plantejament de l’Anna Rodríguez és l’exigència en el procés: des de la demanda del client, els seus gustos, necessitats i punts de partida, fins els darrers acabats de les peces úniques que dissenya o de les peces antigues d’orfebreria que restaura o adoba.

Entremig hi ha el càlcul artesà en l’elecció de materials per fer les reparacions, la valoració de les pedres i els metalls utilitzats, el dibuix que imagina noves solucions a una peça que cal arreglar, però també, i sobretot, la voluntat creativa de l’Anna que busca sempre l’originalitat en cada peça. I tot això amb una gran flexibilitat: ajustant preus i dissenys al servei del client, amb qui la dissenyadora manté una comunicació directa i atenta.

Aquesta petita botiga ofereix la possibilitat de triar entre dissenys originals de línies modernes que l’autora va creant, o entre petites col•leccions artesanes d’altres autors del país que s’exposen als taulells entre els materials i les eines d’una joiera que estima el seu ofici. També el client té la possibilitat de portar el seu metall o pedres per a la realització de les joies.


Edicions locals