El CEM convoca el XIII Premi Juvenil Vicenç Plantada

S’adreça a l’alumnat de batxillerat que elabori el seu treball de recerca sobre temes relacionats amb Mollet i el Baix Vallès.

El Centre d'Estudis Molletans ha convocat el XIII Premi Juvenil Vicenç Plantada. Aquest premi s’adreça a l’alumnat de batxillerat que elabori el seu treball de recerca sobre temes relacionats amb Mollet i el Baix Vallès i vulgui presentar un article basat en el treball. El termini per presentar treballs al premi finalitza el proper 14 de maig.

El Centre d’Estudis Molletans convoca anualment el Premi Juvenil Vicenç Plantada amb la finalitat d’estimular la producció d’articles de divulgació, sobre Mollet del Vallès i el Baix Vallès, basats en els treballs de recerca de batxillerat.

Així, els articles que es presentin podran tractar sobre qualsevol àrea de coneixement (ciències naturals, socials, econòmiques, jurídiques, etc) sempre i quan tinguin una relació directa amb Mollet i el Baix Vallès. El termini de presentació acaba el proper 14 de maig.

El CEM premiarà un únic article amb 350 € i la publicació a la revista Notes. També es podran concedir accèssits que consistiran en la publicació a la revista Notes o qualsevol altra publicació de l’Ajuntament.

Les bases de participació al XIII Premi Juvenil Vicenç Plantada han estat revisades seguint el nou reglament aprovat el passat mes de novembre. Entre les novetats, hi ha la simplificació de la documentació que cal presentar, l’adequació de bona part de l’articulat a la realitat d’avui i el fet que es convida al professorat dels centres educatius que imparteixen batxillerat a formar part del jurat.

Edicions locals