La nova responsabilitat de CiU

Guillaumes serà segon titnent d'alcalde; Joan Daví, regidor de Mobilitat, Mercats i Promoció industrial. Tots dos formaran part de la Junta de Govern Local. Jordi Talarn liderarà la cartera de Consum i Noves Tecnologies i Carme Olaria, Tursime i Promoció.


Amb aquest pacte de govern per la ciutat de Mollet, la distribució de responsabilitat del grup municipal de CiU serà la següent:

• Feliu Guillaumes tindrà la 2a tinència d’alcalde i continuarà com a portaveu del grup municipal CiU. Per tant, entra a formar part de la Junta de Govern local tot i que no tindrà règim de dedicació per incompatibilitat amb el seu càrrec de diputat al Congrés. “Podria cobrar sobre 1.000 euros per entrar a la Junta de Govern i no seria incompatible amb el sou de diputat”, ha aclarit Guillaumes per explicar la seva renúncia a aquest retribució.

• Joan Daví serà 7è tinent d’alcalde, coordinador de l’àmbit de Convivència i Seguretat, regidor de Mobilitat i Accessibilitat, Mercats Municipals, Promoció Industrial i Agermanaments. També serà regidor del barri de Col·legis Nous.

Tant Feliu Guillaumes com Joan Daví seran membres de la Junta de Govern Local.

• Jordi Talarn tindrà la regidoria de Consum, Inspecció sanitària comercial, Tecnologies de la Informació i administració electrònica. També serà el regidor de barri de l’Estació de França.

• Carme Olaria ocuparà la regidoria de Turisme i Promoció de la ciutat.

Edicions locals