Els juvenils Dani Martínez i Bangoura fitxen per la Damm

Els ex-jugadors del Mollet disputaran les darreres vuit jornades de la Divisió d'Honor.

Els jugadors del Juvenil A del CF Mollet UE Dani Martínez i Mahamadou Bangoura fitxen per la Damm, que actualment milita a la Divisió d'Honor. L'acord ha estat possible pel conveni de col·laboració que uneix a les dues entitat des de fa dues temporades. La Damm es troba en una situació complicada, ja que es troben en lloc de descens a falta de vuit jornades per acabar la Lliga. Els ex-jugadors del Mollet podrien debutar aquesta setmana al camp del CIDE, a Palma de Mallorca.


Per a Dani Martínez, ex-capità del Mollet, el fitxatge per la Damm significa "una gran oportunitat per demostrat tot el que après al Mollet, on m'han tractat com un més d'aquesta família". Martínez va arribar al Mollet fa tres anys procedent del Martorelles i actualment és el màxim golejador de la categoria amb 15 dianes.

Per la seva banda, Bangoura, que l'any passat jugava al Juvenil B del Mollet, agraeix la feina del seus companys i entrenador: "He tingut molta sort de que em truci la Damm. Però això és fruit del treball de tots els meus companys i especialment del nostre entrenador, David Ortiz, que sempre ha confiat en mi".

Al seu torn, David Ortiz, tècnic del Juvenil A del Mollet, lamenta les baixes, però està content per ells: "Eren dos referents en atac per nosaltres. Són coses del futbol i ens alegrem per ells. Ara l'equip ha d'assumir aquesta situació i continuar treballant per aconseguir bons resultats".

Edicions locals