El grup Endasa torna a ser el protagonista de la rua de Mollet

La rua de la ciutat va estar formada per 22 comparses i més d'un miler de persones.


Després que arribés el Carnaval a la ciutat diumenge passat amb el Ball del Barraló i l’arribada del rei Carnestoltes, Mollet ha viscut el Carnaval amb un ampli programa d’activitats per a totes les edats que va culminar amb la rua que es va celebrar ahir.

El matí de diumenge va començar amb una multitudinària festa infantil al parc de les Pruneres. Per la tarda, milers de persones van omplir els carrers de la ciutat per seguir la rua en la qual van participar 22 comparses i més de 1.300 persones. A banda de les comparses locals, la rua de Mollet va aplegar grups de municipis del voltant com La Llagosta, Montcada i Reixac, Martorelles, Montornès, Ripollet, Mataró, Santa Perpètua de Mogoda o Barcelona.

Les comparses estaven inspirades des de l'edat antiga, als egipcis, els picapedra o víkings, passant per Grease dels anys 50, la samba de Brasil o fins i tot els Barrufets.


L’Associació de Veïns Santa Rosa va rebre el premi “Viena” a la millor comparsa local i el primer premi “So i Llum JC” a la millor comparsa de fora de Mollet va ser pel grup Endansa de Montcada i Reixac. El jurat d’aquesta edició va estar format per representants molt diversos de la ciutat. Concretament va haver-hi un representant d’una AMPA, una associació de veïns, una associació de cultura tradicional catalana, una casa regional, un artista local i un membre de la corporació local.

Cal destacar que la rua va començar minuts abans de les cinc de la tarda des de l'Avinguda Gaudí fins arribar a la Plaça Major, on es va celebrar el Judici del Carnestoltes a càrrec de la companyia Carnamolles.


Galeria de fotos de dissabte i diumenge (Eric Pintor)


Sota aquestes línies hi ha els enllaços dels vídeos que Jordi Puyuelo ens ha fet arribar: 


Part 1 de 3


Part 2 de 3

Part 3 de 3Edicions locals