CRA'P porta la dansa i les titelles als carrers de Mollet

A mans de la companyia catalano-francesa Cia. Adonk!L’Associació CRA’P acull en residència durant el mes de febrer a la Cia. Adonk!, companyia catalano-francesa de dansa i titelles. El proper dissabte 25 de febrer a les 19:30h a l’espai de CRA’P presentaran el seu procés de creació. Mostraran com treballen i què es plantegen.

Aprofitant la seva estada a Mollet, i tenint en compte que el seu treball és pensat per ser compartit en places i carrers, a les 17:30h del mateix dissabte actuaran a la Plaça Prat de la Riba de Mollet.

El treball de la Cia. Adonk! és especialment atractiu per a tots els públics, l’ús de titelles de gran tamany atrau grans i petits tant per la seva bellesa com per l’interès que suscita un tipus de treball que poc s’ha vist abans. Fan el que ells anomenen Dansa Portée, en la qual un ballarí és acompanyat en el seu moviment per al menys un altre ballarí i Titella Coral quan aquest és acompanyat per un cor de gent. “Som moguts per l'altre -ja sigui humà o titella- compartint particularitats i minusvalideses, afavorint les impulsions, el viatge i exploració de l’espai”.

A cada lloc de residència comparteixen el seu treball al carrer, amb artistes, amb nous paisatges i noves històries, sabent que la recerca d’un llenguatge comú dins la pròpia companyia s’amplia i creix a cada lloc que travessen. El proper dissabte serà el torn de Mollet. Hi esteu tots convidats.


L’aforament de Cra’p és limitat, es prega confirmació al mail [email protected] Entrada lliure.

Edicions locals