Monràs es reuneix amb el president de la Diputació de Barcelona

Reunió amb Salvador Esteve per parlar de diversos temes d’interès municipal i del calendari d’actuació dels ajuts econòmics de la Diputació per als ajuntaments.


Aquest matí l’alcalde de Mollet ha mantingut una reunió de treball amb el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, per parlar de diversos temes d’interès municipal i del calendari d’actuació dels ajuts econòmics de la Diputació per als ajuntaments.

En el marc d’aquesta reunió de treball, Josep Monràs ha repassat alguns dels projectes endegats a Mollet en col•laboració amb la Diputació i també ha aprofitat l’ocasió per demanar-li un calendari d’actuació del pla de xoc que està preparant la Diputació de Barcelona per dotar d’ajuts econòmics i liquiditat als ajuntaments de la província.

Per una altra banda, l’alcalde de Mollet també ha demanat a Salvador Esteve que es mantingui el suport de la Diputació de Barcelona al Centre d’Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura, institució molletana que té per finalitat fomentar tota mena de projectes o estudis aplicables en l’aprofundiment i el debat sobre la democràcia i que es basa en la figura, trajectòria i aportacions intel·lectuals de Jordi Solé Tura.

Edicions locals