Derbi inicia les mobilitzacions informant als ciutadans

Diego Mariñas, president del comitè d'empresa: "Que Piaggio deixi de mentir i d’enganyar als treballadors".

Els treballadors de Derbi han sortit aquest matí als carrers de Mollet per informar a la ciutadania de la situació de la planta de Martorelles. El president del comitè d’empresa, Diego Mariñas, ha explicat que aquesta és la primera acció d’un seguit de reivindicacions per mirar d’evitar el trasllat de la planta a Itàlia tal com vol el propietari de Derbi, el grup Piaggio.

Mariñas té clar que l’esperança és l’últim que es perd: “La planta de Martorelles segueix sent competitiva. Que Piaggio deixi de mentir i d’enganyar als treballadors i a la Generalitat de Catalunya”. Mariñas ha agraït tot el suport que estan rebent els treballadors per part de l’Ajuntament de Martorelles i el de Mollet: “Qualsevol suport de qualsevol institució per petit que sigui és molt important per nosaltres. El problema és que Piaggio segueix volent traslladar la producció a Itàlia i Derbi no es mereix aquest final”.

La propera acció és la vaga de 24 hores que els treballadors realitzaran el proper dimecres 29 de febrer a la planta de Martorelles. “Aquest ha de ser un punt d’inflexió per demostrar a Piaggio que la plantilla de Derbi està unida”, ha manifestat Mariñas.

Edicions locals