Monràs és reelegit membre de la Permanent de la Comissió d’Esports de la FMC

L'alcalde tornarà a formar part d’aquesta comissió per la seva condició d’alcalde de Mollet i per la seva estreta relació amb el món de l’Esport.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha estat reelegit membre de la Permanent de la Comissió d’Esports de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), en la reunió constitutiva celebrada aquest dimecres al matí.

Aquest matí s’ha celebrat la reunió constitutiva de la Comissió d’Esports, un òrgan de participació de la FMC. La reunió ha servit per escollir els membres que en formaran part durant els propers quatre anys, entre els batlles i regidors sorgits de les darreres eleccions municipals. La Comissió estarà presidida per l’alcaldessa de Tiana, Ester Pujol. En aquesta reunió també s’han escollit els membres de la Permanent, entre els quals tornarà a ser Josep Monràs, i els diferents grups de treball.

Josep Monràs tornarà a formar part d’aquesta comissió per la seva condició d’alcalde de Mollet i per la seva estreta relació amb el món de l’Esport. Cal destacar que Monràs ostenta diferents càrrecs en òrgans esportius de caràcter municipalista, comarcal i autonòmic, a més de ser responsable de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Mollet.

Edicions locals