Vols anar a veure el Barça?

El programa de Ràdio Mollet El Coliseu regalarà entrades de la mà de la Penya Barcelonista de Mollet.

La tertúlia esportiva de Ràdio Mollet, El Coliseu, enceta aquesta setmana una col·laboració amb la Penya Barcelonista de Mollet per sortejar una entrada entre els oients del programa per anar a veure el Barça quan jugui al Camp Nou.

El primer sorteig es produirà aquest divendres, 24 de febrer, durant l’emissió en directe del programa, de 8 a 9 del vespre, al 96.3 FM, per anar a veure el Barça-Sporting.

La col·laboració entre El Coliseu i la Penya es basa en el regal d’una entrada per anar al Camp Nou cada 15 dies, quan el Barça juga a casa. L’única cosa que han de saber els oients interessats en concursar al sorteig és que hauran d’anar al Camp Nou amb la Penya i, per tant, assumir el cost de l’autocar (anada i tornada, 11 euros).

Les entrades se sortejaran sempre que el Barça jugui al Camp Nou, excepte pels partits contra l’Espanyol, el València, el Madrid i el Sevilla. Aquestes setmanes, El Coliseu sortejarà un abonament per 1 any com a soci de la Penya Barcelonista de Mollet.

Com participar?

Per participar al sorteig, podeu trucar al telèfon del directe de Ràdio Mollet durant l’emissió del programa (93 570 68 66) o bé a través del facebook (facebook.com/elcoliseu) o el twitter del programa (@elcoliseu).

El Coliseu és una tertúlia esportiva que tracta i combina l’esport local amb l’esport de primeres categories, d’una manera fresca i amb humor. El programa està presentat i conduït per un grup de joves que col·laboren amb l’emissora municipal.

Edicions locals