Albert Garcia: "La situació actual ens convida a lluitar per tot"

El tècnic afirma que "el nostre objectiu no és pujar, sinó anar partit a partit".

El CF Mollet UE es troba en una situació priviliejada. L'equip d'Albert Garcia és líder en solitari del grup 1 de Primera Catalana, ha certificat la permanència matemàtica i és un dels favortits per pujar a Tercera Divisió. Una de les claus de l'èxit d'aquest conjunt és Albert Garcia, un jove entrenador que va ascendir al juvenil la temporada 2009-2010 a la Lliga Nacional i un any més tard va pujar al primer equip a Primera Catalana.


El tècnic molletà assegura que l'ha sorprès l'evolució de l'equip: "La sorpresa ve quan decideixes quedar-te amb un grup de jugadors molt joves. Esperes que puguin competir, però no a un nivell d'exigència tan alt". Garcia destvella els punts forts del seu equip: "Els jugadors s'han deixat la pell a cada entrenament i a cada partit. A més, s'hi sumes la qualitat que tenen, els resultats són els que ara tenim".


Amb la permanència a la butxaca, l'entrenador aspira a quotes més altes i no li posa un sostre a aquest grup. "La situació ens convida a lluitar per tot. Intentarem tenir opcions de pujar fins al final, però el nostre objectiu és anar partit a partit", assegura Garcia, que manté que "s'ha de seguir treballant i ser constant, perquè si acabem setens o vuitens ningú se'n recordarà de nosaltres".

Edicions locals