Tres entitats esportives s'adhereixen al Voluntariat per la llengua

Moto Club Mollet, Fanàtics Motos Històriques i Club Futbol Mollet UE donen suport a la campanya Mou-te en català, que pretén fomentar l’ús oral de la llengua catalana en l’àmbit esportiu.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i Moto Club Mollet, Fanàtics Motos Històriques i Club Futbol Mollet UE han signat un acord de col·laboració per promoure el programa Voluntariat per la llengua entre els seus associats i donar suport a la campanya Mou-te en català, que pretén fomentar l’ús oral de la llengua catalana en l’àmbit esportiu Mou-te en català!

Aquestes entitats es comprometen a adreçar-se en català i a mantenir la conversa en aquesta llengua, sempre que sigui possible. També garanteixen que els associats trobaran facilitats per expressar-se i ser atesos en català. Així mateix, informaran el personal de l’associació que tingui dificultats per expressar-se en llengua catalana dels cursos que organitza el Servei de Català. A més, impulsaran el programa del Voluntariat per la llengua entre els associats per tal de fer parelles lingüístiques entre les persones que ja el parlen habitualment i aquelles que necessiten practicar-lo, perquè el parlen amb més dificultat.

Per la seva banda, el CPNL els donarà un adhesiu que els identificarà com a organismes col•laboradors. També facilitarà informació sobre els serveis que el CPNL ofereix (cursos de català, assessorament lingüístic, acolliment i Voluntariat per la llengua). D’altra banda, el CPNL difondrà la llista d’organismes col·laboradors en el programa Voluntariat per la llengua en el web del CNL del Vallès Oriental.

Edicions locals