La CGT convoca una protesta pel proper 4 de març

Manifestació pels carrers de Mollet en contra de la reforma laboral, l’atur i el pacte social.

La CGT del Vallès Oriental ha convocat una manifestació el proper diumenge 4 de març a Mollet del Vallès en protesta de la reforma laboral, l'atur i el pacte social. "Una minoria de la societat formada per empresaris, polítics i banquers volen fer-nos pagar als i les treballadors/es una crisi que no hem creat nosaltres", diu el sindicat en el comunicat.

El sindicat fa una crida a tota la ciutadania del Vallès Oriental i d’arreu a participar el proper 4 de març a les 11h davant la masia de Can Borrell a la manifestació que es durà a terme pels carrers de Mollet: "Les seves solucions i receptes per sortir de la crisi són per tothom conegudes, voler reduir fins un 45% el sou dels treballadors/es com pretén fer Panrico, fer-nos pagar per la sanitat, tancar escoles com la Nicolàs Longarón de Mollet, tancar quiròfans com a l’hospital de Granollers, desnonar famílies sense recursos, deixar sense drets a les persones immigrades, augmentar les llistes de l’atur que a la comarca ja pateixen més de 36.000 persones, tancaments  d’empreses, pujar el transport públic, etc".

La CGT vol tirar enrere totes aquestes polítiques perquè "estan fetes per empobrir-nos més a la majoria per enriquir més a una minoria". És per això que denuncien el paper dels dirigents de CCOO i UGT que "han col·laborat en moltes d’aquestes polítiques i que en el cas de la reforma laboral, ens diuen que només volen 'corregir-la'". 

La CGT està convençuda que existeixen alternatives al model econòmic i social que "ens volem imposar l´FMI, el Banc Mundial, la CEOE i els diferents governs europeu, espanyol i català".

Unes alternatives que passen pel repartiment del treball de la riquesa, per crear ocupació a través dels serveis per a la ciutadania, per desenvolupar models productius respectuosos amb el medi ambient, perquè paguin més impostos els que més tenen, per reduir l’edat de jubilació,etc. enumera el comunicat.

Edicions locals