El Club Billar Mollet organitza dues finals catalanes júnior de billar

En la competició de carambola lliure, disputada diumenge al pavelló Riera Seca, el molletà Sergio Martínez, amb només 12 anys, va quedar en 2a posició.

Durant tot aquest cap de setmana el Club Billar Mollet va organitzar al pavelló Riera Seca dues finals catalanes de billar. Dissabte es va disputar la Final del Campionat de Catalunya Júnior de Billar a Tres Bandes i diumenge va ser el torn de la final de carambola lliure. En totes dues finals hi va prendre part el jove molletà Sergio Martínez que, amb només 12 anys, es va colar entre els 5 millors de la seva categoria, que van disputar les dues finals. “Esperem que el nostre jugador pugui aconseguir un bon resultat, tot i la seva joventut, ja que és el més jove de tots els jugadors”, explicava dissabte Jordi Castañé, president del Club Billar Mollet. En les finals, Martínez es va enfrontar a rivals que tenien fins a 18 anys.

 

El Campionat a Tres Bandes se’l va endur David Fiol (Sant Adrià), malgrat que va ser una final molt igualada. Al final de totes les rondes, es va produir un triple empat entre els tres primers, que va guanyar finalment Fiol. Daniel Garcés (Lleida) i Yuri Trullàs (Sabadell) van ser segon i tercer, respectivament. Àngel Garcés va ser quart i el molletà Sergio Martínez va acabar en 5è lloc. Diumenge, en el Campionat de carambola lliure, Daniel Garcés es va imposar amb molta superioritat respecte els seus rivals. Per la seva banda, Sergio Martínez va aconseguir la segona posició en aquesta competició. David Fiol i Àngel Garcés van acabar 3r i 4t respectivament. Des del club, es mostren molt satisfets tal com s’han desenvolupat les finals dels campionats i per l’afluència de públic que va anar passant durant els dos dies.

Edicions locals