Una vuitantena de joves participen en tallers de recerca de feina i competències

81 dels 85 joves que formen part del projecte Joves per l’Ocupació realitzaran, des de juliol fins desembre, tallers de recerca de feina i competències i rebran assessorament d’EMFO per poder finalitzar els seus estudis.

Des del mes de principis d’any 85 joves estan realitzant un itinerari de formació professionalitzadora i pràctiques, que compaginen amb els estudis per obtenir la ESO. Ara al mes de juliol, 81 alumnes participaran en tallers de recerca de feina i competències i rebran l’ajuda dels serveis municipals d’Ocupació per resoldre dubtes i així poder finalitzar els seus estudis.

 


Fins ara, un cop ha finalitzat la formació professionalitzadora, prop de 50 joves han realitzat 60 hores de pràctiques en una empresa on han pogut ampliar i posar en pràctica els coneixements adquirits. A les empreses del territori, el fet d’acollir un jove en pràctiques, els hi permet conèixer i formar futurs candidats alhora que es beneficien d’una subvenció del salari durant 6 mesos. En aquest sentit, les empreses han contractat una vintena de joves.

 

Edicions locals