L’Open Catalunya de Billar Americà assoleix un rècord de participants

Aquest cap de setmana hi han pres part fins a 128 jugadors, que s’han aplegat al Mercat Vell. Nacho Schmit guanya per segon any en la categoria Catalunya.

El 6è Open Catalunya de Billar Americà, que organitza cada any l’Associació Molletana de Billar Americà, ha aconseguit enguany una fita històrica. En aquesta 6a edició hi ha participat 128 jugadors. El Mercat Vell va acollir durant tot el cap de setmana passat la competició. En la categoria Catalunya, obert a tothom, el guanyador ha estat Nacho Schmit, de Palau, que s’endú l’Open per segon any consecutiu. En la final es va imposar a Jordi Ribas, de Vic, per 6-0.

 

A la categoria Popular A, per als de la Lliga Molletana de Primera, el guanyador ha estat Manuel Fernández en vèncer 6-3 a Rubén Díaz. Tots dos són de Montcada i Reixac. El tercer lloc ha estat per Sergio Macías, de Mollet. Per altra banda, en la categoria Popular B, per als de la Lliga Molletana de Segona o nivell similar, el guanyador ha estat Jose Crechi en vèncer 5-3 a Néstor Cáceres que ha quedat sots-campió. En Rido El Bachiri i Rafa Àlvarez acaben en tercera i quarta posició respectivament. Tots ells són de Mollet. 

 

L’Open Catalunya s’ha convertit en aquests anys en un punt de referència important en l’agenda dels millors billaristes de Catalunya. En aquesta edició, ja s’hi ha afegit a més jugadors d’Eivissa, Saragossa i Burgos. 

Edicions locals